Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Heijnen Plants

10 internationale webshops van A tot Z verzorgd

  • Succesvolle online marketing strategie
  • 10 meertalige en internationale webshops
  • Tijd- en kostenbesparing door koppeling King Software
  • Volledige ontzorging op alle online activiteiten

Klant

Heijnen Plants

Project

Voor Heijnen Plants zijn wij totaalleverancier. Van het meedenken rondom de strategie en ambities tot het bouwen van de webshops, het voeren van online marketing campagnes tot optimaliseren van de online-, order-, warehouse- en logistieke processen.

JRNY is het verlengstuk van onze totale organisatie

Ramon Heijnen

Eigenaar

JRNY is het verlengstuk van onze totale organisatie

Ramon Heijnen

Eigenaar

Na een succesvolle start van de eerste online marketing campagnes op onze eigen gebouwde webshop voor de Duitse markt bleek snel de potentie duidelijk.

Samen met JRNY hebben we 10 internationale webshops opgezet. Hierin zijn wij volledig ontzorgt. Van strategie en concept, design en bouw, van teksten tot vertalingen, van online marketing via diverse kanalen tot het volledige automatisering van orderstromen, koppelingen met ons ERP-pakket en marketplaces en de aansturing van onze transporteurs.

Daarnaast maken we gebruik van JRNY Insights waarmee onze klantenservice alle orderinzichten en orderstatussen kan inzien voor het optimaal kunnen beantwoorden van klantvragen.

Van online marketing tot procesoptimalisatie


Ramon vervolgt: "We zien JRNY dan ook als een verlengstuk van onze eigen organisatie. Wat wij als enorm prettig ervaren is de persoonlijke betrokkenheid, het meedenken en objectief adviseren (ook als we dit misschien liever niet horen maar die uiteindelijk wel beter zijn) om onze processen efficienter in te richten.

Deze manier van samenwerken heeft ons dan ook gebracht waar we nu staan met ons bedrijf. Wij zien nog een enorme potentie voor groei in onze branche en zullen deze kansen samen met JRNY de komende jaren zo maximaal mogelijk proberen te verwezenlijken".

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl