Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

29 & 30 juni 2022

Bezoek JRNY & KING op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht

Dit jaar vindt de 15de editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. Op woensdag 29 en donderdag 30 juni staat de Jaarbeurs in Utrecht helemaal in het teken van dit evenement. Samen met onze partner KING Software zijn wij van de partij. Je kunt ons vinden in stand 145! Kom je langs?

De samenwerking die voor jou werkt

Het is niet voor niks dat we een stand delen met KING Software. Inmiddels zijn wij al 15 jaar partners en hebben we aan tientallen projecten samengewerkt. Een samenwerking waar wij trots op zijn. Dit heeft namelijk geresulteerd in vele succesvolle webshops en e-commerce oplossingen gekoppeld aan de ERP software van KING.

Waar JRNY webshops ontwikkelt en ontwerpt, ingericht op de organisatie en processen van de klant, zorgt de software van KING ervoor dat alles op het gebied van logistiek en voorraden soepel verloopt. De systemen sluiten perfect op elkaar aan waardoor het gehele proces van de klant efficiënt en gestroomlijnd verloopt. 

Dit en nog veel meer vertellen we je graag 29 of 30 juni bij de Webwinkel Vakdagen op stand 145.

Meld je GRATIS aan

 

Klantcase

Een mooi voorbeeld dat de succesvolle samenwerking tussen JRNY en KING laat zien is de klantcase van Bopita. Het Nederlandse bedrijf is een bekende aanbieder van baby- en kindermeubelen, dat levert aan verschillende e-commerce giganten. Naast B2B levert Bopita ook steeds vaker aan B2C klanten. Via één systeem kunnen beide doelgroepen volgens eigen prijsafspraken inkopen. Dit systeem is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen JRNY en KING.

We hebben een mooi artikel geschreven over deze klantcase, aan de hand van een interview met Arjan van der Panne (Business Operations & ICT) en Mariëtte Bal (PR & Marketing) van Bopita. Bekijk het artikel via onderstaande knop. Het laat je de voordelen zien van de koppeling tussen onze systemen en wellicht dat het je inspireert!

Bekijk case    Bekijk artikel

 

Gratis QuickScan (OP = OP)

Ben jij geïnteresseerd in een van onze diensten? Wil je hier graag een beter beeld van krijgen? Dan nodigen we je uit om onze stand te bezoeken tijdens de Webwinkel Vakdagen. Je kunt ons namelijk komen bezoeken voor een gratis QuickScan! We bekijken je huidige website en de wensen die je hebt, en geven je advies over verbeteringen en oplossingen waarbij wij je kunnen helpen.

Klinkt dat interessant voor je? Schrijf je dan in voor de gratis QuickScan via onderstaand inschrijfformulier. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We zien je graag op 29 of 30 juni bij stand 145. Tot dan!

 

Ja, ik ben aanwezig op de Webwinkel Vakdagen en wil me inschrijven voor de gratis QuickScan
 

Gegevens aanvrager

Gegevens bedrijfToelichting

* Verplichte velden