Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Animal Food Express

Meer omzet door effectieve online marketing en shop

  • Meer omzet door online marketing
  • Webshop aangestuurd vanuit KING
  • Conversieoptimalisatie (CRO)

Klant

Animal Food Express

Project

De vanuit KING aangestuurde webshop van Animal Food Express hebben wij geheel geoptimaliseerd, met als doel het verhogen van het aantal conversies. Tevens zorgen we er via online marketing voor dat er meer relevante bezoekers de website vinden.

Jannicke Kiezebrink

De meerwaarde van een professionele online partner

Jannicke Kiezebrink

Eigenaar / Algemeen directeur

''Wij hebben inmiddels al een aantal jaren onze webshop (gekoppeld aan KING ERP) tot grote tevredenheid ondergebracht bij JRNY. We zijn uiterst tevreden over de manier van samenwerken. Het is erg prettig dat we met al onze vraagstukken rondom onze webshop bij JRNY terecht kunnen en dat daar uitgebreid de tijd voor wordt genomen om te kijken of hetgeen wij voor ogen hebben, mogelijk te maken is. Wat bijna altijd zo is, gelukkig! Ook de kennis die bij JRNY aanwezig is op gebied van KING is voor ons erg prettig. Dit maakt het werken met KING i.c.m. onze webshop een stuk makkelijker.

Op het moment dat we ook de online marketing bij JRNY onderbrachten zagen we helemaal de meerwaarde van het hebben van een professionele online partner. De afstemming van campagnes, het optimaliseren van de webshop en het meedenken op gebied van conversie heeft ons bedrijf echt doen groeien. Het prettige aan deze samenwerking is dat JRNY de resultaten open, eerlijk en op een eenvoudige manier rapporteert. Dit maakt het voor ons begrijpelijk en zo zien we maand na maand de progressie die we samen boeken. Erg fijn!''

Animal Food Express

Conversieoptimalisatie door samenwerking

Samen met MCC hebben we gezorgd voor geoptimaliseerde processen betreffende artikelbeheer in de webshop en de verwerking van online orders. Dit door de webshop van Animal Food Express aan het ERP pakket van KING Software te koppelen.

Daarnaast wordt de voorraad van de leverancier real-time gekoppeld. Door deze naadloze koppeling zijn de voorraden in de webshop altijd up-to-date zijn, wat zorgt voor een optimale klantbeleving met een conversierverhogend resultaat.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl