Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Procesoptimalisatie

Meebouwen aan jouw slimme organisatie

Ga je met ons op pad, dan kun je rekenen op de juiste oplossingen, (online) software en efficiënte koppelingen. Daarmee leveren wij onze bijdrage om van jouw bedrijf een slimme organisatie te maken.

Om groei te stimuleren, richten wij jouw online én offline processen zo efficiënt mogelijk in. Wij kijken met een eerlijke en heldere blik en zien vaak net wat meer dan anderen. 

Weboplossingen zijn voor ons nooit een doel op zich. Ze zijn een middel om bedrijven te transformeren naar slimme organisaties.

Externe en interne verbeteringen

Optimaliseren kun je aan de 'voorkant' met bijvoorbeeld een slim klantportaal. Of aan de 'achterkant' door je bedrijfsprocessen te verbeteren.

Een webshop of e-commerce oplossing bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren is één. Maar wat je echt wilt is om zo’n oplossing op een zo efficiënt mogelijke manier in je organisatie en je processen te integreren.

Wij helpen zowel grote bedrijven als kleinere mkb-bedrijven die groot willen worden. Wij identificeren, analyseren en optimaliseren. Dat doen we met behulp van software, of bijvoorbeeld door stappen in een proces te veranderen of weg te laten. 

Denk aan het implementeren van slimme koppelingen waarmee je data niet meer handmatig of via een tussenstap, maar automatisch uitwisselt. Daarnaast helpen we je bijvoorbeeld ook verder met een goed advies over hoe je jouw pakketten het beste kunt voorzien van verzendlabels.

Begin vandaag nog met optimaliseren en besparen. Het levert je het volgende op:

  • sneller gegevens verwerken
  • keuzes automatiseren
  • minder administratie

Bekijk de cases van klanten die jou voor gingen. Laat je overtuigen en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl