Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Bopita

De overstap van Magento naar JRNY

  • Eén platform voor zowel voor B2B als B2C
  • B2B klantenportaal met 'MijnBopita' omgeving
  • ERP koppeling KING Software
  • Marketplace integraties Effect Connect

Klant

Bopita

Project

Bopita maakte de overstap van Magento naar JRNY. Met succes! Tijdens deze stap zijn meteen alle informatiestromen tussen de webshop en het ERP pakket KING Software tegen het licht gehouden en door ons geoptimaliseerd. 

JRNY heeft in samenwerking met KING gezorgd voor naadloos geïntegreerde koppelingen tussen onze webshop en ERP-systeem

Mariëtte Bal

Marketingmanager

Er was direct een klik

"JRNY heeft in samenwerking met KING gezorgd voor naadloos geïntegreerde koppelingen tussen onze webshop en ERP-systeem. Dit volledig in lijn met onze interne wensen. De gehele webshop is door JRNY op onze organisatie en processen ingericht, en voor zowel voor B2B als B2C gebruiken wij nu één overzichtelijk platform. Ons grootste succes van deze koppeling is de tijd- en kostenbesparing. Dit doordat we met de gebruiksvriendelijke back-end van JRNY zowel onze content als artikelen optimaal beheren.''

Samen groeien

''Onze internationale groeiambities worden via een persoonlijke aanpak waargemaakt. JRNY is in samenwerking met KING Software Expert Center MCC nauw betrokken bij het operationeel houden van Bopita. Er was direct een klik en het was voor ons meteen duidelijk dat deze partijen weten waar ze het over hebben. De korte communicatielijnen tussen JRNY – KING en ons, én de eenvoud qua gebruik levert meerdere voordelen op. Zo hebben we simpelweg veel minder onvoorziene kosten en kunnen we de meeste zaken zelf oplossen. De korte lijnen en het persoonlijke contact is voor ons erg prettig en belangrijk."

Bopita

KING Software naadloos gekoppeld aan diverse platformen

Samen met KING dealer én tevens partner MCC hebben we de processen rondom de online omgevingen van Bopita mogen optimaliseren. Daarnaast hebben we de diverse webshops samengevoegd tot één overzichtelijk gecombineerde consumenten- en dealerwebshop.

Tevens worden artikelen en voorraad middels het Marketplace Integratie Platform van Effect Connect aangestuurd vanuit KING en aangeboden aan diverse online platformen en marktplaatsen, zoals Fonq, Wehkamp, Bol.com en Leenbakker.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl