Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Cisper Electronics

Een nieuwe webshop op basis van nieuwe corporate identity

  • Opnieuw gepositioneerde webshop a.d.h.v. nieuwe identiteit
  • Maatwerk tarievenstructuur en staffelprijzen
  • ERP koppeling KING Software

Klant

Cisper Electronics

Project

De webshop van Cisper is opnieuw gepositioneerd aan de hand van een nieuwe corporate identity. De focus ligt nu niet alleen meer op distributie, maar ook op knowledge. Dit alles gekoppeld aan het ERP pakket van KING Software.

JRNY denkt tot in het kleinste detail met ons mee, waardoor zij onze processen echt optimaliseren

Carina Drost-Olijve

Marketingmanager Cisper Electronics

JRNY denkt tot in het kleinste detail met ons mee, waardoor zij onze processen echt optimaliseren

Carina Drost-Olijve

Marketingmanager Cisper Electronics

‘’De webshop van Cisper heeft een geheel nieuw jasje gekregen. Dit was wenselijk aangezien wij ons opnieuw zijn gaan positioneren. Naast dat wij aandacht willen geven aan onze distributie, willen wij de focus meer leggen op onze kennis en applicaties. Wij denken namelijk tot in detail mee met onze klant. Om dit over te brengen op onze website was er een nieuwe corporate identity nodig. Aangezien JRNY al jarenlang onze webpartner is, kozen wij voor deze klus ook weer graag voor hen.

Ook is direct de achterkant van de webshop onder handen genomen. Zo zijn de on- en offline processen naadloos op elkaar afgestemd, doordat de webshop gekoppeld is aan het ERP pakket van KING Software. Dit zorgt ervoor dat zoveel mogelijk gestandaardiseerd is om efficiënt(er) te werken, kans op fouten te verkleinen en realtime inzicht te creëren.'' 

Webshop naadloos gekoppeld aan KING Software


Samen met KING Software dealer MCC hebben we de informatiestromen tussen de webshop en het ERP pakket van Cisper mogen optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een mooie distributeurs- en end-user webshop.

Onze partner MCC heeft meegedacht over de inrichting van de complexe maatwerk staffelprijzen structuur die we voor de webshop van Cisper hebben ontwikkeld.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl