Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Cohose

Cohose zet online een grote stap met B2B portal

  • MijnCohose: B2B bestelportaal
  • Registratie en verkoop van (rest)partijen
  • Certificaatgeneratie o.b.v. productieorders

Klant

Cohose

Project

Met een nieuw ERP systeem als basis, koppelen we alle online processen aan elkaar. Resultaat: één gecentraliseerde MijnCohose omgeving met B2B bestelsysteem, orders, facturen, prijsafspraken, actuele partijen- en voorraadinzicht en testcertificaten.

Harold Geraedts

Onze klanten vinden alles in MijnCohose; actuele voorraad, netto prijzen en inzicht in certificaten, orders en facturen.

Harold Geraedts

Algemeen directeur

Cohose

Samenwerking met consultants en maatwerkteam KING Software

Elke slang die door Cohose geproduceerd wordt moet een kwaliteitscontrole ondergaan. Na de keuring wordt de slang voorzien van een uniek en traceerbaar nummer en zorgen wij er met behulp van Insights voor dat in het account van de klant een certificaat klaargezet wordt.

De consultants en het maatwerkteam van KING Software hebben op basis van de eisen en wensen van JRNY maatwerk ontwikkeld, waarbij op basis van de productieomgeving in KING gezorgd wordt voor de data van het betreffende eindproduct. JRNY combineert vervolgens vanuit diverse bronnen gegevens en genereert het certificaat. De klant vindt van elke productieopdracht het bijbehorende certificaat in de MijnCohose omgeving.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl