Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Delta International

B2B webshop met customer Insights en online marketing

  • B2B bestelportaal en open webshop
  • Order- en feedkoppelingen met distributeurs
  • ERP webshopkoppeling KING Software
  • Contentmarketing in tekst en beeld

Klant

Delta International

Project

Voor Delta International hebben wij een geheel nieuwe webshop mogen bouwen en designen, die perfect aansluit bij de nieuwe corporate identity, gekoppeld aan het ERP pakket van KING. De passend geschreven teksten en social post maken het project compleet.

JRNY heeft onze visie om weten te zetten in een moderne en functionele webshop.

Perry Cremers

Director Delta International BV

Het werd tijd om de webshop van Delta International te vernieuwen en in een modern jasje te steken. Niet alleen de webshop zelf was aan vernieuwing toe, maar ook de corporate identity mocht wel eens aangepast worden. Deze werd ontwikkeld door Ontwerpbureau PROUD. Aan de hand van de ontwerpen van PROUD zijn wij bij JRNY vervolgens aan de slag gegaan met het bouwen en designen van de website.

Toen de website eenmaal stond en naar wens was op het gebied van techniek en esthetiek, werd het tijd om deze te vullen met passende content. Content die aansluit bij de branche en de tone-of-voice van Delta International.

Dit heeft erin geresulteerd dat de website een modern en functioneel totaalplaatje vormt, waar Delta International en haar klanten volop van profiteren.

Delta International

B2B webshop met customer Insights gekoppeld aan KING Software

Door de nieuwe webshop te koppelen aan het ERP pakket van KING Software verlopen alle informatiestromen tussen de webshop en het ERP pakket op een zeer vloeiende manier. Dit zorgt voor veel overzicht en vergemakkelijkt de administratie en het voorraadbeheer van Delta International.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl