Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Heijnen Planten

10 internationale webshops van A tot Z verzorgd

  • Succesvolle online marketing strategie
  • 10 meertalige en internationale webshops
  • Tijd- en kostenbesparing door koppeling King Software
  • Volledige ontzorging op alle online activiteiten

Klant

Heijnen Planten

Project

Voor Heijnen Planten zijn wij totaalleverancier. Van het meedenken rondom de strategie en ambities tot het bouwen van webshops, en van het voeren van online marketing campagnes tot het optimaliseren van online-, order-, warehouse- en logistieke processen.

Ramon Heijnen

JRNY is het verlengstuk van onze totale organisatie

Ramon Heijnen

Eigenaar

Na een succesvolle start van de eerste online marketing campagnes op onze eigen gebouwde webshop voor de Duitse markt, bleek de potentie snel duidelijk.

Samen met JRNY hebben we 10 internationale webshops opgezet. Hierin zijn wij volledig ontzorgt. Van strategie en concept, design en bouw, tot teksten en vertalingen. Maar ook van online marketing via diverse kanalen tot het volledige automatisering van orderstromen, koppelingen met ons ERP-pakket en marketplaces én de aansturing van onze transporteurs.

Daarnaast maken we gebruik van JRNY Insights, waarmee onze klantenservice alle orderinzichten en orderstatussen kan inzien. Zo kunnen zij klantvragen optimaal beantwoorden.

Heijnen Planten

Van online marketing tot procesoptimalisatie

Ramon vervolgt: "We zien JRNY dan ook als een verlengstuk van onze eigen organisatie. Wat wij als enorm prettig ervaren is de persoonlijke betrokkenheid, het meedenken en objectief adviseren om onze processen efficiënter in te richten (ook als we dit soms liever niet horen, maar het uiteindelijk wel beter uitpakt).

Deze manier van samenwerken heeft ons dan ook gebracht waar we nu staan met ons bedrijf. Wij zien nog een enorme potentie voor groei in onze branche en zullen de komende jaren, samen met JRNY, alle kansen zo maximaal mogelijk proberen te verwezenlijken."

 

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl