Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Replay Speeltoestellen

Webontwikkeling en digitale marketing voor lead genererende website

  • Ontwikkeling van succesvolle, lead genererende website
  • Koppeling met Exact Online
  • Digitale marketing/SEA strategie
  • Contentmarketing voor betere online vindbaarheid

Klant

Replay Speeltoestellen

Project

Van webontwikkeling tot digitale marketing. Voor Replay Speeltoestellen verzorgen wij het complete proces, dat leidt tot een succesvolle, lead genererende website. Door de website met unieke content te vullen scoort deze ook nog eens hoger in Google.

Met de kennis en hulp van JRNY behaalt onze lead genererende website stap voor stap betere resultaten

Lisanne van Roij

Commerciële binnendienst Replay Speeltoestellen

Met de kennis en hulp van JRNY behaalt onze lead genererende website stap voor stap betere resultaten

Lisanne van Roij

Commerciële binnendienst Replay Speeltoestellen

‘’Het fijne aan de werkwijze van JRNY is dat zij alles in goed overleg met ons doen. Ze vertalen al hun ideeën in begrijpelijke taal en betrekken ons bij het gehele proces. Zo hebben zij voor ons een succesvolle, lead genererende website ontwikkeld. Doordat deze gekoppeld is aan de software van Exact Online kunnen wij alles op het gebied van artikelen, voorraden en prijzen efficiënt beheren.

Niet alleen heeft JRNY de ontwikkeling van de lead genererende website op zich genomen, ze zorgen er ook voor dat de website goed gevonden wordt en stap voor stap steeds betere resultaten behaalt. Dit door middel van het inzetten van een goed scorende digitale marketing strategie en door de website te vullen met unieke content.

Doordat alles stap voor stap wordt uitgevoerd zien wij de website groeien en een steeds beter look en feel krijgen.‘’

Efficiënt beheer van de lead genererende website door koppeling met Exact Online


Exact Online ERP koppeling

Gekoppeld aan ERP pakket Exact Online hebben we een efficiënte, lead genererende website mogen ontwikkelen voor Replay Speeltoestellen.

Door de koppeling van deze website met de software van Exact Online verloopt het artikelbeheer van Replay Speeltoestellen zeer efficiënt. Vanuit één omgeving kunnen zij hun assortiment en prijzen up-to-date houden. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing.

Leadinfo

Middels de tool van Leadinfo heeft Replay Speeltoestellen inzicht in de bedrijven die hun website bezoeken. Op deze manier kunnen zij nog beter inspelen op de vraag uit de markt.

Trengo

Door gebruik te maken van de communicatietools van Trengo kan Replay Speeltoestellen hun klanten via verschillende wegen te woord staan. Naast mail en telefoon, zijn zij nu ook te bereiken via een Live Chat, WhatsApp en via verschillende manieren op social media. Doordat de berichten nu op één plek binnenkomen, kan Replay Speeltoestellen vragen van klanten snel beantwoorden.

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl