Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Dehcos Skin & Hair Professionals

Online marketing en ontwikkeling voor 7 webshops

  • Online Marketing voor 7 webshops
  • 6 merkenshops gekoppeld aan KING Software
  • Lightspeed koppeling aan KING Software
  • CRO: Conversieoptimalisatie

Klant

Dehcos Skin & Hair Professionals

Project

Het hele pakketje. Van het binnenhalen van relevante bezoekers via online marketing, het beheren en voeden van de webshops tot het afwikkelen van de orders in de ERP software KING, vanwaar het warehouse aangestuurd wordt voor het picken en packen.

Eindelijk een eerlijke club die wél doet wat hij zegt

Henry Peeters

Eigenaar / Algemeen directeur

''Onze Dehcos-webshop en 6-tal merkenshops worden aangestuurd vanuit KING Software. Waar onze Dehcos-webshop nog draait op Lightspeed, hebben we voor onze merkenshops gekozen voor JRNY. Daar waar we redelijk tevreden zijn over Lightspeed, merken we wel een groot verschil ten opzichte van JRNY. JRNY denkt veel meer proactief mee over hoe de webshop en aansturing naar KING Software beter en efficiënter kan. Ook in termen van conversieoptimalisatie. Daarnaast zijn aanpassingen in onze Lightspeed-shop vaak moeilijk en lastig door te voeren, omdat het pakket zijn beperkingen heeft.

De combinatie van direct en persoonlijk contact via korte lijnen,  de no-nonse mentaliteit én eerlijkheid, het proactief meedenken en alles onder 1 dak te hebben (zowel het beheer van de shops als onze online marketing voor alle shops), heeft ervoor gezorgd dat wij de beoogde stappen hebben kunnen zetten. Ook heeft het onze groei enorm bevorderd.''

Dehcos Skin & Hair Professionals

Naadloos gekoppeld

''Je merkt dat JRNY veel kennis heeft van ERP oplossingen en verder met ons meedenkt dan alleen maar met onze webshops. Omdat de merkenshops door JRNY in haar eigen systeem zijn gebouwd, zijn we veel flexibeler in het doen van specifieke aanpassingen die voor ons belangrijk zijn.

Juist de combinatie van de kennis van KING Software die bij JRNY ruim aanwezig is heeft ons al veel kopzorgen bespaard. Daarnaast merk je dat het team van JRNY korte lijnen heeft met de collega's bij KING Software. Een mooie combinatie die vóór ons werkt.''

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl