Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Kalorama

Toegankelijke website en 'werken bij' website voor zorgaanbieder

  • Groot aanbod in zorgdiensten
  • Hoogcontrastfunctie 
  • Voorleesfunctie
  • Werken bij website

Klant

Kalorama

Project

Voor Kalorama, een zelfstandige zorgorganisatie in de regio Nijmegen, hebben we in samenwerking met Boonen Communicatie en Proud de website voor een diversiteit aan doelgroepen mogen ontwikkelen.

Wederom een prachtig resultaat van de samenwerking tussen jullie en ons. Het was een echte uitdaging om voor Kalorama een mooie, en vooral duidelijke, website te maken. Dit is meer dan goed gelukt!

Fieke van Deutekom - van de Laar

Bestuurder Kalorama

De uitdaging in dit project zat hem met name in het toegankelijk maken van het grote aanbod in zorgdiensten, en de 5 locaties in de regio, voor de verschillende doelgroepen van Kalorama.

De website is uiteraard geschikt gemaakt voor het gebruik op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Ook is deze voorzien van een hoogcontrast- en voorleesfunctie. Ons team heeft binnen dit project nauw samengewerkt met de projectgroep binnen Kalorama, met Boonen Communicatie voor de regie en redactie en met Proud voor het prototype en design.

 

Eén team, één taak

Voor verschillende, uiteenlopende projecten bij Kalorama treedt Boonen Communicatie op als communicatieadviseur. Vanuit deze rol hebben wij in samenwerking met Boonen Communicatie en Proud twee nieuwe websites gerealiseerd voor Kalorama: www.kalorama.nl en www.werkenbijkalorama.nl.

De samenwerking met deze partijen is voor ons niet nieuw: al sinds 2008 werken wij prettig en intensief samen met Boonen Communicatie en sinds 2010 met Proud. Samen hebben we al diverse projecten succesvol af mogen ronden voor klanten in de zorgsector en daarbuiten.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl