Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

LEVANTOgroep

LEVANTOgroep

  • Frisse en toegankelijke website o.b.v. nieuwe huisstijl
  • Op maat gemaakte modules voor efficiënt beheer en presentatie
  • Werken-bij omgeving voor employer branding

Klant

LEVANTOgroep

Project

Een overzichtelijke website waarbij de content in diverse maatwerk modules is ondergebracht. Hierdoor wordt deze op een toegankelijke manier gepresenteerd, maar ook op een efficiënte manier beheerd.

Pluk de dag. Het klinkt zo simpel. Maar dat is het niet.

LEVANTOgroep

Ontwikkeling toegankelijke website met vele functionaliteiten

Pluk de dag. Het klinkt zo simpel. Maar dat is het niet. Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten. LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Opvang in Zuid- en Midden-Limburg.

De uitdaging bij LEVANTOgroep lag hem vooral in het toegankelijk maken van een grote hoeveelheid informatie voor diverse doelgroepen.

Het resultaat is een overzichtelijke website.We hebben de content in diverse maatwerk modules ondergebracht, waardoor deze op een toegankelijke manier gepresenteerd én op een efficiënte manier beheerd wordt.

De werken-bij omgeving, die is ingezet, zorgt er bij LEVANTOgroep voor dat vacatures voor het werven van nieuwe medewerkers vanuit het CMS beheerd kunnen worden. Daarnaast kunnen ook de profielen voor vrijwilligers die LEVANTOgroep zoekt eenvoudig toegevoegd en beheerd worden.

LEVANTOgroep

Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Mannen van 80 en de marketingafdeling van LEVANTOgroep

Met Mannen van 80, de marketingafdeling en diverse afdelingsmanagers hebben we op basis van diverse sessies samen de structuur van de nieuwe website bepaald. Met behulp van een wireframe/prototype is deze structuur verder uitgewerkt en getoetst bij de medewerkers en doelgroepen.

Vervolgens heeft Mannen van 80, die eveneens de gehele nieuwe identiteit van LEVANTOgroep heeft ontwikkeld en doorgevoerd, de website verder ontworpen. Wij hebben op basis van deze ontwerpen in het Content Management Systeem, waarin LEVANTOgroep zelf het beheer doet, de buw (front-end development) en de implementatie verzorgd.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl