Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

LEVANTOgroep

LEVANTOgroep

  • Frisse en toegankelijke website o.b.v. nieuwe huisstijl
  • Op maat gemaakte modules voor efficiënt beheer en presentatie
  • Werken-bij omgeving voor employer branding

Klant

LEVANTOgroep

Project

Een overzichtelijke website waarbij de content in diverse maatwerk modules is ondergebracht waardoor deze op een toegankelijke manier gepresenteerd maar ook op een efficiënte manier beheerd wordt.

Pluk de dag. Het klinkt zo simpel. Maar dat is het niet.

LEVANTOgroep

Ontwikkeling toegankelijke website met vele functionaliteiten

Pluk de dag. Het klinkt zo simpel. Maar dat is het niet. Psychiatrische of psychosociale problemen kunnen het moeilijk maken om van het leven te genieten. LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Opvang in Zuid- en Midden-Limburg.

De uitdaging die we bij LEVANTOgroep lag hem vooral in het toegankelijk maken van vele soorten informatie voor diverse doelgroepen.

Het resultaat is een overzichtelijke website waarbij we de content in diverse maatwerk modules hebben ondergebracht waardoor deze op een toegankelijke manier gepresenteerd maar ook op een efficiënte manier beheerd wordt.

De werken-bij omgeving welke is ingezet zorgt er bij LEVANTOgroep voor dat vacatures voor het werven van nieuwe medewerkers vanuit het CMS beheerd kunnen worden maar ook de profielen voor vrijwilligers die ze zoeken kunnen eenvoudig toegevoegd en beheerd worden.

Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Mannen van 80 en de marketing-afdeling van LEVANTOgroep


Met Mannen van 80, de marketingafdeling en diverse afdelingsmanagers hebben we op basis van diverse sessies samen de structuur van de nieuwe website bepaald. M.b.v. een wireframe/prototype is deze structuur verder uitgewerkt en getoetst bij de medewerkers en doelgroepen.

Vervolgens heeft Mannen van 80, die eveneens de gehele nieuwe identiteit van LEVANTOgroep hebben ontwikkeld en doorgevoerd, de website verder ontworpen. Wij hebben op basis van deze ontwerpen de buw (front-end development) en de implementatie in het Content Management Systeem waarin LEVANTOgroep zelf het beheer doet, verzorgd.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl