Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

M2 Trading

SEA, SEO, Affiliates en cross-channel retargeting

  • Online Marketing via diverse kanalen
  • Groei in orders
  • Groei in rendement

Klant

M2 Trading

Project

M2trading.com is een van de grootste webshops in Nederland op het gebied van bromfiets- en scooteronderdelen. Voor M2 Trading verzorgen wij nagenoeg de gehele online mediamix, waaronder SEA, SEO, Affiliates en cross-channel retargeting.

Sterke omzetgroei tegen telkens een beter rendement

Vincent Snijders

Eigenaar M2 Trading

Sterke omzetgroei tegen telkens een beter rendement

Vincent Snijders

Eigenaar M2 Trading

''JRNY (destijds Blue Duck) is al jaren onze vaste online marketing-partner. Zij verzorgen voor ons nagenoeg de gehele mediamix; waaronder SEA, SEO, Affiliates en Cross-channel retargeting. Hierdoor hebben we de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt. De proactiviteit, het begrijpelijk maken van alle data, het meedenken over de webshop en de down-to-earth mentaliteit is waarom wij al jaren graag samenwerken met JRNY.''

Resultaat door samenwerking


Het assortiment van M2 Trading bestaat uit meer dan 15.000 producten, verdeeld over meer dan 20 merken en meer dan 400 brom- en scootertypes. In de beginfase hebben we een volledig nieuwe campagnestructuur opgezet op basis van merk, type en onderdeel. Hierdoor kunnen we targeten op, en meten welke, merken in combinatie met scooter type en onderdeel goed presteren en welke minder presteren. Zodoende kunnen we continu onze campagnes via diverse kanalen optimaliseren.

In samenwerking met de externe webshop developer is de structuur aangepakt en geoptimaliseerd. Dit door onder andere het implementeren van filteropties en een verbeterde zoekfunctie, welke hebben geleid tot een betere gebruikerservaring en een aanzienlijk hogere conversie, omzet en ROI.

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl