Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Mobiliteitswereld

Van concept naar grootste hulpmiddelenwinkel van de Euregio

  • Van concept naar begrip in de Euregio
  • Verbeterde naamsbekendheid
  • Verkeer naar de website en mensen naar de winkel

Klant

Mobiliteitswereld

Project

Mobiliteitswereld in Sittard is hét adres voor hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen of voor aanpassingen in de badkamer of slaapkamer. In zijn soort is Mobiliteitswereld de grootste hulpmiddelenwinkel van de Euregio.

Vincent Snijders

Samen hebben we Mobiliteitswereld op de kaart gezet

Vincent Snijders

Eigenaar / Algemeen directeur

''JRNY (destijds Blue Duck) is al jaren onze vaste online marketing-partner. Zij zorgen mede voor onze naamsbekendheid in Limburg en voor vele bezoekers in onze winkel. De proactiviteit, het begrijpelijk maken van alle data, het meedenken over de webshop en de down-to-earth mentaliteit is waarom wij al jaren graag samenwerken met JRNY.

Branding door samenwerking

Mobiliteitswereld in Sittard is hét adres voor hulpmiddelen, zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen of voor aanpassingen in de badkamer of slaapkamer. In zijn soort is Mobiliteitswereld de grootste hulpmiddelenwinkel van de Euregio. Als Limburgs bedrijf wil het zichtbaar zijn in de provincie en wil het zijn grote aanbod presenteren via diverse kanalen. Door de inzet van onder andere search en display campagnes wordt bijgedragen aan de naamsbekendheid in de Euregio.

“JRNY heeft ons enorm geholpen om bekender te worden onder een grote Limburgse doelgroep; van concept tot het bedrijf dat we nu zijn. We mogen sindsdien bezoekers verwelkomen uit de gehele provincie”, aldus Vincent Snijders van Mobiliteitswereld.

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl