Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

TKO Europe

Nieuw merk op de EMEA-markt

  • Van scratch opgebouwde website en webshop in één
  • B2B bestelportaal met eigen login
  • ERP-pakket met voorraadbeheer vanuit KING Software

Klant

TKO Europe

Project

Als nieuwe toetreder van de EMEA-markt hebben wij voor TKO Europe vanuit scratch een geheel nieuwe webshop mogen bouwen inclusief B2B klantomgeving. De shop is gekoppeld aan het voor de klant geheel nieuwe ERP-pakket van KING Software.

JRNY heeft TKO Europe een online totaaloplossing geboden. Van scratch tot professionele webshop.

Bart van Pruissen

Director

‘’Als dochterbedrijf van TKO Strength & Performance (USA)  zijn wij bij TKO Europe een geheel nieuw merk op de EMEA-markt. Als nieuwe toetreder van de markt is het hebben van een professionele webshop een must! Wij klopte hiervoor aan bij JRNY, die voor ons een totaaloplossing konden bieden, geheel vanuit scratch.

Het fijne aan de samenwerking met JRNY is dat wij hen volledig vrij konden laten in hun werkzaamheden. Wij gaven onze wensen door en binnen deze kaders heeft JRNY gezorgd voor een webshop met B2B bestelomgeving, gekoppeld aan het ERP-pakket van KING Software. Dit ERP-pakket was voor ons geheel nieuw, maar het is een perfecte oplossing voor ons voorraadbeheer en sluit naadloos aan op onze webshop.’’

TKO Europe

Een prettige samenwerking met een professionele webshop als resultaat

De webshop voor TKO Europe is ontstaan door een prettige samenwerking tussen Van Zutphen, dotGO en JRNY. Hierbij hebben wij samen met dotGO de website opgezet, waarbij dotGO met name een stuk bewaking en content op zich heeft genomen en wij de techniek en webbouw hebben verzorgd.

De webshop is gekoppeld aan het ERP-pakket van KING. Van Zutphen is de KING-dealer die alles regelt op dit gebied. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat de webshop en het ERP-pakket haarfijn op elkaar aansluiten, zodat er voor TKO Europe een gebruiksvriendelijke omgeving ontstaat.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl