Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Trouwen.nl

Topposities in Google & groei organic traffic

  • Digital marketing strategie
  • SEO advies
  • Content advies

Klant

Trouwen.nl

Project

Trouwen.nl (en tevens Bruiloft.nl) is het grootste trouwplatform van Nederland. Hier worden de wensen van bruidsparen en professionals bij elkaar gebracht via een uitgebreide zoekmachine en goed bekeken inspiratieartikelen.

In een markt overspoeld door 'SEO-goeroes' is JRNY écht een uitzondering

Hans Velders

Eigenaar / Algemeen directeur

''Met onze trouwportals Trouwen.nl en Bruiloft.nl werken we al een aantal jaren samen met JRNY. Voor onze portals is het van groot belang dat we hoog scoren op onze categorieën en vanaf het begin heeft JRNY (destijds Blue Duck) ons daarmee geholpen. Dit door middel van prettige, heldere maar vooral eerlijke communicatie, waarbij duidelijk wordt aangegeven wat haalbaar is en vooral ook wat niet haalbaar is.

Binnen de SEO-markt is JRNY voor ons een prettige uitzondering, omdat zij de eerste partij zijn die doen wat ze zeggen en vooral niets beloven wat simpelweg niet haalbaar is. Deze vorm van samenwerken geeft ons een goede basis, waardoor we nu al een aantal jaren een succesvol SEO-beleid hebben. We scoren op bezoekers en daardoor ook op sales. JRNY creëert voor ons een heldere SEO-visie in een markt die wordt overspoelt met goeroes die gouden bergen beloven, maar vaak niet leveren. Een aanrader dus.''

Trouwen.nl

Zetten we samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Dave:

0475 20 22 33 info@jrny.nl