Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Van Verre

B2B webshop gekoppeld aan KING Software

  • B2B bestelplatform 
  • Naadloos gekoppeld met KING Software
  • Bestelproces geoptimaliseerd
  • Consumentencatalogus met adviesprijzen

Klant

Van Verre

Project

Het unieke fairtrade aanbod van Van Verre is online te bestellen via het efficiënte B2B bestelplatform gekoppeld aan KING. Hierdoor bespaart Van Verre tijd én kosten in artikelbeheer en het gehele orderproces.

Michelle

Door de koppeling van JRNY sluit alles naadloos op elkaar aan

Michelle

creative bij Van Verre

''De kennis en ervaring van JRNY, en hun e-commerce- én ERP-koppeling met KING Software, maakt het verschil'', aldus Michelle, creative bij Van Verre. ''Zo zijn de processen in de webshop, op de beurzen tot en met de verwerking in het pakhuis zoveel mogelijk gestandaardiseerd. Dit om efficiënt(er) te werken, kans op fouten te elimineren en realtime inzicht te creëren.

Naast de technische oplossingen en de processen die naadloos op elkaar aansluiten, begrijpt en vertaalt JRNY ook onze wensen rondom onze identiteit, hoe we willen communiceren en hoe we dit vertaald willen zien in onze online aanwezigheid. Een partner die dus op alle vlakken meedenkt.''

Van Verre

Optimalisatie door samenwerking

Samen met KING dealer en partner Van Zutphen hebben we bij Van Verre de processen geoptimaliseerd en de website en losse webshop samengevoegd tot één overzichtelijk gecombineerde consumentencatalogus én dealerwebshop in één.

Deze B2B bestelportal wordt tevens ingezet tijdens internationale beurzen waar Van Verre regelmatig aanwezig is. Op deze manier vindt de orderintake op een efficiënte manier plaats. Prijsafspraken van de wholesale klanten zijn zo namelijk direct beschikbaar.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl