Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Vekoma

Een achtbaan verkoop je niet online... of toch wel?

  • Corporate website
  • Careers / werken-bij website
  • Front-end development
  • Implementatie Content Management Systeem

Klant

Vekoma

Project

Met de nieuwe website zet Vekoma relatief technische inhoud om naar een begrijpelijk verhaal voor hun doelgroep. Een overzichtelijke website met een goede balans tussen beeld, video en tekst.

Charlotte van Etten

JRNY en Proud: een winnend team

Charlotte van Etten

Account Manager Sales & Marketing

''Al vele jaren werken wij samen met JRNY. In samenwerking met PROUD en JRNY hebben we onze corporate website voorzien van een professionele en internationale uitstraling. Naast onze corporate website heeft JRNY, volledig in lijn met onze corporate website, onze ‘werken bij’ website ontwikkeld. De samenwerking en communicatie verloopt erg fijn, waarbij we de proactieve houding erg waarderen.''

Vekoma

Alleen ga je snel,
samen kom je verder

Bijna 15 jaar! Dat is de leeftijd van onze samenwerking met Geert van PROUD.

PROUD is een klein ontwerpburo met een grote persoonlijke betrokkenheid - gespecialiseerd in identity-, print- en digital design. Ze helpen grote en kleine bedrijven met het ontwikkelen van een visuele herkenbaarheid die past bij het DNA van het bedrijf. Samen met PROUD hebben we Vekoma geholpen bij de online positionering van zowel de corporate website, als de 'werken bij' website.

Samen ontwerpen en bouwen we gebruiksvriendelijke en functionele websites. Niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens websites die conversie opleveren.

Samen de volgende online stap?

Wij stippelen de beste route uit, maar gaan nooit onze eigen weg. Zetten we samen jouw volgende online stap?

Contact opnemen

Neem contact op met Bas:

0475 20 22 33 info@jrny.nl