Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

29 & 30 maart jaarbeurs Utrecht

Deelname Webwinkel Vakdagen 2023

Het is weer zover. De 16e editie van de Webwinkel Vakdagen staat voor de deur. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij, samen met onze partner KING Software.

Dit jaar draait onze deelname geheel om het informeren en adviseren van webshopeigenaren, met als doel procesoptimalisatie. Doe inspiratie op en bezoek ons in Utrecht in stand 145.

Tot dan! 

De samenwerking die voor jou werkt

Het is niet voor niks dat we een stand delen met KING Software. Inmiddels zijn wij al bijna 17 jaar partners en hebben we aan tientallen projecten samengewerkt. Een samenwerking waar wij trots op zijn. Dit heeft namelijk geresulteerd in vele succesvolle webshops en e-commerce oplossingen gekoppeld aan de ERP software van KING.

Waar JRNY webshops ontwikkelt en ontwerpt, ingericht op de organisatie en processen van de klant, zorgt de software van KING ervoor dat alles op het gebied van logistiek en voorraden soepel verloopt. De systemen sluiten perfect op elkaar aan waardoor het gehele proces van de klant efficiënt en gestroomlijnd verloopt. 

Dit en nog veel meer vertellen we je graag op 29 & 30 maart bij de Webwinkel Vakdagen op stand 145.

Meld je GRATIS aan

 

Klantcase

De samenwerking tussen JRNY en KING kan zowel toegepast worden voor B2B webshops, als voor B2C webshops. Echter verschilt de opbouw en inrichting van deze twee soorten webshops wel van elkaar. Een mooi voorbeeld hiervan is de klantcase van Kiezebrink en Animal Food Express

Kiezebrink is producent en leverancier van een grote variëteit aan voeders voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden, katten en vele andere dieren. De producten leveren ze aan groothandels, dierentuinen, verschillende distribiteurs en particulieren. Voor de B2B klanten is een B2B bestelomgeving gecreëerd onder de naam Kiezebrink en voor B2C klanten is een nieuwe webshop gecreëerd onder de naam Animal Food Express. Beide webshops zijn geoptimaliseerd door JRNY en worden aangestuurd door KING.

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppelingen tussen onze systemen en wat het verschil tussen een B2B en B2C webshop precies is? Bekijk dan onderstaande cases en lees onze blog! 

Case Kiezebrink    Case Animal Food Express    Blog

 

How to: voorbereiden op een beursbezoek

Het bezoeken van een beurs kan best overweldigend zijn. Beursgebouwen zijn vaak enorm groot, er komen tientallen sprekers en er zijn honderden exposanten aanwezig. Hoe zorg je er dan voor dat je het beste uit je beursbezoek haalt zonder tijd te verspillen? Door een goede voorbereiding natuurlijk! Wij, samen met KING Software, geven je graag tips over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op je bezoek aan de Webwinkel Vakdagen 2023.

Bekijk tips

 

Gratis QuickScan (OP = OP)

Ben jij geïnteresseerd in een van onze diensten? Wil je hier graag een beter beeld van krijgen? Dan nodigen we je uit om onze stand te bezoeken tijdens de Webwinkel Vakdagen. Je kunt ons namelijk komen bezoeken voor een gratis QuickScan! We bekijken je huidige website en de wensen die je hebt, en geven je advies over verbeteringen en oplossingen waarbij wij je kunnen helpen.

Klinkt dat interessant voor je? Schrijf je dan in voor de gratis QuickScan via onderstaand inschrijfformulier. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We zien je graag op 29 of 30 maart bij stand 145. Tot dan!

 

Ja, ik ben aanwezig op de Webwinkel Vakdagen en wil me inschrijven voor de gratis QuickScan
 

Gegevens

Toelichting

* Verplichte velden